måndag 13 maj 2013

Erbjud dina tjänster på Elance och tjäna pengar!

På Elance kan du erbjuda dina tjänster och tjäna pengar hemifrån
Elance, precis som fiverr, är en site där du kan erbjuda dina tjänster och tjäna pengar hemifrån. Du registrerar ett konto och lägger upp en profil där du presenterar dig och beskriver dina kunskaper och vilka tjänster du kan utföra. När du väl är registrerad kan du bjuda på jobb som lagts ut av uppdragsgivarna.

De flesta jobben finns inom Content Writing och Web Development men det finns många fler kategorier att välja mellan. Vissa jobb kräver specialkunskaper medan andra inte kräver några alls. I skrivande stund finns det 20,072 jobb att välja bland!

Som ny medlem av Elance så har du inte hunnit skaffa dig ett gott ryckte som är så viktigt. Det bästa du kan göra som rookie är att bjuda lågt och vara helt öppen med att du erbjuder dina tjänster billigt just för att du är ny.

Så går det då att tjäna pengar snabbt med Elance? Nja, eftersom det tar ett tag att etablera sig som nykomling så kommer du inte att tjäna storkovan redan första veckan men det är definitivt möjligt att tjäna mycket pengar för den som är villig att lägga ner tid och kraft på att göra ett bra jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar