onsdag 20 januari 2016

Traffic Monsoon är en bluff!

Picture curtesy of www.freedigitalphotos.net
Bild från Freedigitalphotos.net
Okej, då var det dags för en varning! Det finns många lurendrejare ute på nätet som tjänar stora pengar på den som är lite oförsiktig och inte kollar upp saker och ting. En sådan site är Traffic Monsoon som ägs av en av de största och fulaste fiskarna där ute nämligen Charles Schoville. Några siter som Schoville har på sitt samvete är Infinitiybux, Buxsecure, Tviptc och Powerfulbux som samtliga har försvunnit och med dem även medlemmarnas pengar.

Traffic Monsoon är en så kallad revenue share site där medlemmarna delar på intjänade pengar. Ja i teorin alltså, i praktiken tjänar medlemmarna inte något alls utan förlorar allt de har investerat. Det går till så att man köper annonser, så kallade adpacks, för $50 och sedan får man tillbaka $55 efter cirka femtio dagar. Det låter ju bra men en varningsklocka borde börja klämta för de flesta när Traffic Monsoon kallar detta för en avkastning på 110%.

För oss som har gått ut lågstadiet så vet vi att det är en avkastning på 5%, insatsen är ju ingen avkastning! Men tyvärr så går folk på denna bluff om och om igen. Kolla bara på Youtube hur många som laddar upp videos och visar hur mycket de (tror) att de tjänat. Det är faktiskt skrämmande att se.

Alla typer av revenue share är en bluff, de är inget annat än ett klassiskt pyramidspel. Så länge nya medlemmar kan rekryteras och gamla luras att återinvestera det de tjänat så flyter allt på. När sedan medlemmarna vill börja ta ut pengar så blir det stopp, siten läggs ner och ägarna försvinner med bytet och öppnar upp en ny site. Och tyvärr så är det samma människor som blir medlemmar där också.

Traffic Monsoon är även en PTC site så på kul signade jag upp mig och började klicka på annonser. Jag visste ju att siten var en bluff men jag ville se om det gick att få ut några få dollar ändå. Det gick inte att få ut ett öre från Traffic Monsoon! När jag hade klickat ihop två dollar som är det minsta belopp som går att ta ut så var det omöjligt. Jag hade registrerat mig med Paypal men nu gick det inte att ta ut pengar med Paypal. Enligt Traffic Monsoons kundtjänst så hade de slutat att använda sig av Paypal eftersom det inte var ett säkert bolag. Sanningen är att det är Paypal som har dumpat Traffic Monsoon eftersom det kommer fler och fler rapporter om medlemmar som inte får ut sina pengar.

Det går heller inte att byta till något annat betalbolag, den man angav när man registrerade sig är man låst vid. Det roliga är att det fortfarande går att registrera sig med Paypal på Traffic Monsoon! Paypal har faktiskt börjat utreda flera revenueshare siter och vägrar att göra affärer med dem. My Paying Ads är ett annat exempel.

Det var allt för idag. Håll er borta från Traffic Monsoon och alla andra revenu share siter!


The Best Traffic Exchange

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar