fredag 26 april 2013

Tjäna pengar på Zazzle

Zazzle.com kan du ladda upp bilder och få dem tryckta på en mängd olika produkter. Zazzle är kanske mest kända för att sälja t-shirts, och det var så det hela började, men nu finns det mängder av produkter att välja mellan. För att nämna några: t-shirts, sweatshirts, posters, ipadfodral, mobilskal, väskor, mössor, hattar, smycken, slipsar, muggar, glas, skateboards, ja listan kan göra hur lång som helst.

Så hur kan du då tjäna penar på Zazzle? Jo, på Zazzle kan du öppna en alldeles egen webbshop, en så kallad Zazzle Store, och det är helt gratis. Sedan laddar upp dina foton eller designer och säljer dem i din shop. Varje vara har ett grundpris vilket är det lägsta som varan kan säljas för, sedan bestämmer du vilket slutpriset blir genom att lägga på en procentsats. Grundpriset går till Zazzle (de gör ju allt jobb) och procentsatsen går till dig.

Zazzle fixar allt det jobbiga, de trycker designen på produkten och skickar den till kunden, de tar även hand om eventuella returer om kunden inte är nöjd. All du behöver göra är att ta ett foto eller göra en design, ladda upp den till din Zazzle store och sedan marknadsföra din webbshop och dina produkter.

Om du är duktigt på att göra coola designer och drömmer om din egen line of design då är Zazzle stället för dig. Det går att göra stora pengar på Zazzle även om det är svårt och innebär en hel del jobb, men det finns gott om exempel på människor som lever på sin Zazzle store.

Det bästa är ju att det inte kostar ett öre. Du behöver inte din egen hemsida, du behöver inte kunna ett skvatt om hur man bygger en hemsida och du behöver inte bekymra dig om att tillverka eller skicka något. Även om du inte känner att du är ute efter de stora pengarna så det ändå kul att gå omkring i en egendesignad t-shirt eller be bort ett mobilskal med ett snyggt semesterfoto i julklapp till någon.

Custom Wrapped Canvas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar